Multipoint

Webbhotell

Stabilt Webbhotell och ServrarLokalt i Sverige

Säker och stabil hosting med svenskt fokus, erbjuder vi snabba servrar och pålitlig datahantering.

Digitala lösningar

Låt oss hantera webben, så ni slipper

I en värld där din online-närvaro är avgörande, erbjuder vi på multipoint en omfattande webbhotellstjänst som säkerställer att din webbplats alltid är tillgänglig, säker och snabb. Våra tjänster sträcker sig från robusta webbhotellslösningar till pålitlig e-posthantering, säkerhetscertifikat och regelbunden backup av din hemsida.

Vad vi erbjuder

Företags e-post

Vår professionella e-posttjänst är skräddarsydd för att spegla ditt företags image. Med tillförlitlig leverans och hög säkerhet, säkerställer vi att din affärskommunikation är smidig och effektiv.

Domäner

Vi hjälper dig att välja och registrera den perfekta domänen för ditt företag. En stark domän är nyckeln till din digitala identitet och vi ser till att din domänval reflekterar ditt varumärke och din verksamhet.

Certifikat

Vi erbjuder SSL/TLS-certifikat för att skydda din webbplats och dina användares data. Våra certifikat säkerställer integritet och kryptering, vilket är avgörande för att bygga förtroende och säkerhet online.

Server

Med våra kraftfulla servrar får din webbplats den hastighet och stabilitet den behöver för att prestera optimalt. Våra serverlösningar är skalbara och anpassningsbara för att möta dina specifika affärsbehov.

Kundservice

Vår kundservice är öppen varje dag i veckan för att ge dig oavbruten support och assistans. Vi förstår att digitala utmaningar och frågor inte följer en strikt tidtabell, och därför är vi här för att hjälpa dig när du behöver det mest.

Är du intresserad av att lära dig mer?

Driven av innovation och expertis, levererar vi högkvalitativa webblösningar med fokus på användarvänlig design och teknisk excellens.

Eller ring oss på 010 – 146 75 70