Multipoint

Skräddarsydda hemsidor

Unika hemsidor skapade exklusivt för er

Vi bygger din webbplats med skräddarsydd design som reflekterar ditt varumärkes unika essens och ambitioner.

Unik hemsida

Skapa enastående digitala upplevelser

Våra designerexperter inom Nova förstår betydelsen av din webbplats – den är inte bara en plats på nätet, utan en central del av ditt digitala varumärkes identitet. Den ger ofta det allra första intrycket till potentiella kunder om ditt företag. Det är anledningen till att vi arbetar tillsammans med dig för att utveckla, utöka och vårda webbdesigner av hög kvalitet inom Nova.

Vi inser att ditt mål inte enbart är att ha en fungerande webbplats, utan en plattform som levererar en överlägsen kundupplevelse. En sådan som engagerar besökarna och uppmuntrar dem att återkomma gång på gång.

Upptäck utförda projekt

Skönhetssalongens digitala transformation till elegans och innovation online

Skönhetssalongens digitala transformation till elegans och innovation online

Hur vi jobbar

01.

Analys - Förstå Visionen

Det första vi gör är att noggrant analysera din vision, vilket lägger grunden för en webbplats som verkligen speglar ditt varumärke

02.

Samarbete - Gemensam Resa

Samarbete är kärnan i vår process, där vi tillsammans skapar en webblösning som perfekt matchar dina mål och visioner.

03.

Materialinsamling

Vi samlar in allt nödvändigt material, såsom textinnehåll, bilder och andra resurser. Dessa element är avgörande för att skapa en engagerande och visuellt tilltalande webbplats.

04.

Framtagning av Utkast

Med all information och material till hands tar vi fram ett första utkast av din webbplats. Detta steg ger en konkret grund att bygga vidare på och justera efter behov.

05.

Feedback från er

Din återkoppling är central för processen. Vi välkomnar dina synpunkter på utkastet för att se till att slutresultatet blir precis som du tänkt dig.

06.

Finjustering och Lansering

Efter att ha arbetat in din feedback gör vi de sista justeringarna. När allt är perfektionerat är vi redo att lansera din nya webbplats – ditt nya skyltfönster mot världen.

Vad våra kunder säger

Janne

Larssons Optik

Mycket lättarbetat system och Texas har varit oerhört lyhörd och verkligen gjort alls som utlovats i arbetet med hemsidan.

Rekommenderar!

Är du intresserad av att lära dig mer?

Driven av innovation och expertis, levererar vi högkvalitativa webblösningar med fokus på användarvänlig design och teknisk excellens.

Eller ring oss på 010 – 146 75 70